Materiale video pentru cursuri CAD

Cursuri CAD cu Siemens NX

NX CAD pentru utilizatori experimentați

Acest curs va forma competențe digitale avansate de proiectare mecanică a produselor folosind NX.

Modelare de bază

Cursuri CAD și exerciții modelare solide. Introducere în Siemens NX CAD.

Proiectare ștanțe progresive

Curs complet cu toate etapele de realizare a unei ștante progresive.

Synchronous Technology

Proiectează și modifică mai repede cu Synchronous Technology.

Drafting

Curs despre realizarea desenelor în Siemens NX CAD, de la prima la ultima etapă.

Bine ați venit pe portalul nostru de cursuri CAD gratuite cu Siemens NX. Aici găsiți lecții introductive și intermediare despre comenzile pe care le puteți utiliza în NX și care sunt comentate în limba română.

Accesând lecțiile noastre gratuite învățați cum să folosiți interfața de utilizator Siemens NX, metodologia și bunele practici în lucrul cu comenzile. De asemenea, pe lângă tutoriale CAD, obțineți acces la exercițiile și fișierele cu care s-a lucrat în fiecare lecție.

NX CAD este un modul versatil din Siemens NX care permite construirea cu ușurință a modelelelor tridimensionale de la zero, într-un timp foarte scurt.

De asemenea, cu acest modul puteți să modificați reperele existente, fie că acestea sunt native NX, fie că aparțin altor programe de modelare 3D, fie că sunt de tip format universal (.step, .iges, etc).

Lecțiile de pe portalul nostru de cursuri CAD și CAM - singurul portal de training gratuit în limba română, sunt create atât pentru utilizatorii începători, cât și pentru cei ce au făcut deja cunoștință cu proiectarea în Siemens NX. Printre aceste lecții, se numără și:

  • lecții introductive în care puteți să faceți cunoștință cu interfața utilizator și metodologia de lucru cu programul;
  • lecții introductive de la care puteți descoperi despre comenzile de bază utilizate atât la nivel de începător, cât și la nivel avansat;
  • lecții introductive și intermediare din care aveți posibilitatea să aflați mai mult despre comenzile NX CAD.