Materiale Video pentru Training Synchronous Technology

Tutorial CAD - Training Synchronous Technology

Lecția 1 - Delete Face

Introducere în Training Synchronous Technology

Lecția 2 - Move Face

Editați rapid modele 3D cu funcția Move Face

synchronous technology training-resize blend and chamfer

Lecția 3 - Resize Blend & Chamfer

Modificați inteligent solidele

Urmărind Training Synchronous Technology vei descoperi cum Siemens NX CAD livrează simplicitate și productivitate sporită în proiectare. Synchronous technology a fost introdus pentru prima data de Siemens in 2008 ca o abordare nouă și unică a proiectării 3D.

De asemenea, această tehnologie permite realizarea modelelor .prt printr-o modalitate care înlesnește procesul de proiectare conferind o flexibilitate mai mare. În ultimii șapte ani synchronous technology a evoluat rapid, având un impact puternic asupra mai multor arii de procese ale dezvoltării produselor.

Cu synchronous technology  putem modifica modele 3D complexe cu ușurință, fără a fi necesar să înțelegem cum a fost construit modelul sau să știm relaționările dintre operații și dependențele dintre acestea. De asemenea, putem aplica modificări direct pe fețele modelului, pe muchiile și secțiunile acestuia cu uneltele Push sau Pull.

Utilizând synchronous technology în Siemens NX, nu mai este necesar să alegi între modelare fără istoric sau modelarea folosind constrângeri. Acum nu trebuie să fii programator pentru a reutiliza un model. Și nu trebuie să-ți mai faci griji când procesezi date din multiple sisteme CAD.

Capabilitățile de modelare 3D ale acestei tehnologii permit lucrul direct cu modele din orice sursă CAD, astfel, operarea cu datele multiCAD este mult mai eficientă și ușoară. Putem deschide și modifica modele direct din CATIA®, ProEngineer®, SolidWorks® și Autodesk Inventor®, cu date în formate standard, precum: .iges, .iso/step și .jt.

Modelarea directă, utilizând synchronous technology, găsește și recunoaște ușor colecții de fețe ce reprezintă caracteristici funcționale (racordări, teșituri, cilindri, etc.) și permite modificarea rapidă și facilă a acestora.

Ești pregătit pentru următoarea inovație în dezvoltarea produselor digitale? Învață mai multe despre synchronous technology, urmărind videoclipurile de mai sus.