Webinar – CNC vs roboți industriali

Doresc acces complet pentru webinarul CNC vs roboți industriali

Completează formularul și îți trimitem noi parola pe email pentru webinarul CNC vs roboți industriali

Webinarul CNC vs roboți industriali este dedicat preponderent specialiștilor care lucrează sau au studiat sisteme și echipamente de tip de roboți industriali și mașini cu comandă numerică.

Totodată, acest webinar a urmărit să răspundă la cele mai actuale întrebări legate de roboți, CNC-uri și locurile de muncă pentru oameni.

La nivel mondial rata de creștere anuală compusă a vânzărilor de roboți industriali este estimată de a fi a doua cea mai bună din toate domeniile roboticii. În prezent există peste 1,6 de milioane de roboți industriali în lume, iar vânzările anuale au ajuns la peste 9 milioane de dolari SUA.

Acest fapt evidențiază tendința de a introduce mai mulți roboți industriali în diverse industrii pentru a înlocui operatorii umani sau procese precum frezarea tradițională și mașinile cu comandă numerică.

Urmărind acest webinar, vei descoperi ce procese, ce operații și care job-uri vor fi luate de roboți în cel mai scurt timp. De asemenea, au fost abordate subiecte precum limitele CNC-urilor și ale roboților industriali, aplicații pentru roboți industriali și CNC-uri.

În cadrul webinarului, la fel, este prezentat studiul proceselor cu geamănul digital în exemple (găurire, frezare, debavurare, șlefuire, taiere cu laser, calire) și beneficiile producției cu roboți industriali.

Urmărind acest webinar, aflați despre programarea cu NX CAM Robotics (generarea traiectoriei, roboții suportați, post-procesoare, tehnologie „Force sensing”).