Webinar – Digitalizarea fabricației. Industry 4.0

Doresc acces complet pentru webinarul Digitalizarea fabricației. Industry 4.0

Completează formularul și îți trimitem noi parola pe email pentru webinarul Digitalizarea fabricației. Industry 4.0

Vei cunoaște mai mult despre revoluția industrială 4.0 și soluțiile, tehnologiile și tendințele existente pentru digitalizarea fabricației care sunt deja folosite în fabrici.

După vizionarea webinarului, vei afla când și cum a început noua revoluție industrială – Industry 4.0. Sunt aduse în discuție subiectele despre proiectare, programare CNC, programare de roboți industriali și optimizarea fluxului de producție.

Urmărind acest webinar, vei face cunoștință cu provocările actuale și beneficiile urmărite, dar și despre relația dinre om și mașină – interacțiunea om-mașină. Totodată, acest webinar este destinat inclusiv întreprinderilor mici și mijlocii și comunică despre soluții eficiente de digitalizare pentru acestea.

Acest webinar, de asemenea, conține și trei studii de caz, cu firme care deja au făcut primii pași semnificativi spre digitalizare și dezvoltă produse în fabrici puternic digitalizate – Siemens, Canon și Maserati. Au fost alese companii din trei domenii diferete, pentru a înțelegere mai bine complexitatea și implicațiile în fiecare domeniu.

Fiecare revoluție industrială este însemnată de o creștere semnificativă a productivității și valorii. Produsele, modelel de afaceri și poziția pe piață care ofereau firmelor avantaj competitiv nu mai sunt astăzi deloc sigure din cauza revoluției industriale 4.0.

De ce digitalizarea este considerată cea de-a patra revoluție industrială? Răspunsul la această întrebare și multe altele legate de acest proces în sectorul industrial le găsiți la urmărirea acestui webinar.