Webinar Productivitatea cu NX CAM

Doresc acces complet pentru webinarul Programare CNC- productivitatea cu NX CAM

Completează formularul și îți trimitem noi parola pe email pentru webinarul Programare CNC - productivitatea cu NX CAM

Urmărește acest webinar și află despre creșterea productivității în programare CNC folosind Siemens NX CAM. Descoperă despre sincronizarea fabricației prin procese bazate pe datele 3D și creșterea eficienței prelucrărilor folosind tehnologii avansate CAD/CAM/CNC. În acest video vei învăța despre automatizare și refolosirea celor mai bune practici.

Cu NX CAM putem programa orice tip de mașină cu comandă numerică, de la CNC-uri simple în două axe și jumătate la cele în 3 și 5 axe, strunguri, centre de prelucrare, mașini de tăiere cu fir, mașini de printare 3D și chiar și roboți.

NX permite utilizarea conceptului master model pe care îl utilizăm în diferite contexte pentru proiectarea sistemelor de prindere, pregătirea modelului 3D, programare CAM și CMM, totul într-un singur sistem. Modificările realizate pe master model pot fi preluate automat în celelalte proiecte conexe.

Siemens NX CAM este folosit de mai mult de 140 de mii de clienți la nivel mondial din domenii diverse, precum cel al aviației, automotive și transportare, mașinărie și echipamente industriale, high tech și electronice sau industria navală, fiind utilizatte aproape 16 milioane de licențe.

Pentru eficiența programării CAM, reviziile CAM pot fi făcute după trei scenarii de lucru. Primul scenariu  este cel de ajustări tehnolgoice care presupune modificări minore de geometrie direct din fișierul CAM. Pentru cel de-al doilea scenariu, modificări simple, se ia în calcul o modificare transmisă de client pe email – un fișier Power Point care detaliază schimbările care trebuiesc făcute pe reper.

Cel de-al treilea scenariu de lucru propune o altă situație des întâlnită: clientul trimite o nouă revizie a produsului în format neutru, după ce majoritatea programelor CAM sunt finalizate.  Dacă vrei să afli cum se tratează eficient aceste scenarii de lucru, te invităm să urmărești webinarul.