Webinar Teamcenter Rapid Start

Doresc acces complet pentru Webinar Teamcenter Rapid Start

Completează formularul și îți trimitem noi parola pe email pentru Webinar Teamcenter Rapid Start

Urmărind acest webinar aflați ce este Product Data Management (PDM) și Teamcenter Rapid Start și rolul pe care îl joacă Teamcenter îl joacă în managementul de date din ziua de astăzi.

De asemenea, în cadrul acestuia s-a discutat și despre gestionarea proiectelor MultiCAD (Catia, NX, SolidWorks, Creo, AutoCAD). Tot în acest video puteți învăța cum să lucrați eficient cu listele de materiale (BOMs) și cum să gestionați și să comunicați eficient schimbările.

Teamcenter este parte a portofoliului Siemens împreună cu Solid edge, NX și Tecnomatix, reprezintă platforma de management a datelor asociate dezvoltării unui proiect, plecând simplu de la managementul documentelor și al reviziilor acestora, mergând până la complexitatea sistemelor care constituie un produs complex.

Toate acestea regăsindu-se într-o singură platformă care are trei deziderate majore, asociate mediului digital de operare:

  • O singură sursă de cunoștințe și date asociată pe toată durata de dezvoltare a proiectului
  • Realizarea unui mediu colaborativ care vină să aducă toți participanții la dezvoltarea proiectului în comun și de a avea acces la același set de date pentru a lua cele mai bune decizii
  • Realizarea unei colaborări, unei aplicații integrate, pe toată durata de dezvoltare a proiectului dar și pentru perioada de mentenanță a acestora.

Cel din urmă deziderat, asigură  transpunerea ideilor în produse precum și captarea comportamentului produsului pe toată durata a vieții și transformarea acestor date în noi cerințe pentru proiectele viitoare.