De ce să alegi trainingul video online?

În era tehnologiei, trainingul video online devine tot mai relevant și esențial pentru dezvoltarea profesională. Iată câteva dintre beneficiile pe care le aduce acest mod modern de instruire:

1

Disponibil imediat

Accesează trainingul instantaneu, fără a fi nevoie de așteptare și preia controlul asupra procesului de învățare.

2

Flexibilitate maximă

Învață la orice oră, de oriunde, în funcție de programul tău și urmează un proces de învățare perfect adaptat la ritmul și preferințele personale.

3

Costuri reduse

Elimină timpul și cheltuielile de călătorie, făcând trainingul mai accesibil și mai eficient din punct de vedere financiar.

4

Actualizare continuă

Beneficiază de informații actualizate, asigură-te că ești mereu la curent cu cele mai recente cunoștințe și practici din domeniu.

Alege trainingul video online pentru a îți realiza potențialul și pentru a îți dezvolta abilitățile într-un mod eficient și convenabil.

Profilul cursanților

În cadrul programelor de training, întâlnim o comunitate vastă și diversă de profesioniști și pasionați de design, inclusiv:

Ingineri CAD, programatori CAM sau automatiști.

Angajați în birourile de proiectare, start-ups, companii de producție. Profesioniști și inovatori care activează în domeniul proiectării, simulării sau fabricației digitale a produselor.

Profesori, asistenți sau cercetatori

Profesori universitari interesați de dezvoltare profesională - cadre didactice care recunosc importanța rămânerii la curent cu ultimele tehnologii, aducând inovația în sălile de clasă și ghidând viitorii profesioniști.

Elevi, studenți sau doctoranzi

Elevi ai liceelor tehnice, studenți la licență, master sau doctoranzi - viitori specialiști în industrille: auto, aeronautică, apărare, echipamente industriale, robotică, automatizări,  energie, bunuri de larg consum sau construcții navale.

Testimoniale

Platforma numără peste 250 utilizatori, iată ce spun cei care folosesc trainingul video Digital Twin

“Platforma de training Digital Twin a fost o alegere remarcabilă pentru echipa noastră diversă, de la începători la avansați. Ca responsabil HR , am apreciat flexibilitatea și adaptabilitatea trainingului, care a fost un serviciu cost-efectiv pentru compania noastră. Am observat o evoluție semnificativă în competențele echipei, iar rezultatele ne-au întărit convingerea că această platformă este partenerul perfect pentru progresul nostru continu”

Mihai Galis

Arctic - Lead – Talent & Development

“Platforma de training online a devenit esențială pentru mine, cadru didactic universitar. Mă bucur că pot accesa cele mai noi evoluții în software-ul CAD-CAM-CAE pentru a le împărtăși studenților mei, inclusiv celor de la doctorat. Această platformă nu doar mă ține la curent, ci devine un partener esențial în pregătirea viitoarelor generații de ingineri.

prof. Iulian Stănășel

Universitatea din Oradea

“Am ales cu încredere platforma pentru trainingul specializat NX CAD-CAM. Auzisem referințe bune despre profesionalismul echipei de la Digital Twin, iar această reputație a fost factorul decisiv în alegerea noastră. Cursurile video online s-au dovedit a fi alegerea perfectă, oferindu-ne flexibilitatea de a învăța în ritmul nostru, la orice oră. Astăzi, colegii noștri lucrează cu succes în proiecte avansate NX CAD-CAM”

Alin Graur

Faist Mekatronic Oradea

Întrebări frecvente

  • Cum știu dacă un training este potrivit pentru mine?

    Un expert Digital Twin poate discuta cu tine și, dacă este necesar, va realiza o evaluare inițială a competențelor tale pentru a determina nivelul potrivit de instruire. De asemenea cursurile online pot fi combinate cu cele suținute de un trainer face2face sau remote.

  • Există oferte speciale pentru IMM sau Start-ups?

    Da, compania noastră a pornit ca start-up și păstrăm acest spirit. Contactează Digital Twin și o să găsim împreună cea mai bună soluție să ai acces la training și să avansezi în domeniul tău.

  • Primesc certificat după finalizarea trainingului?

    Da, după finalizarea unui training veți primi diplomă de participare. De asemenea, există posibilitatea de a susține un test și de a obține un certificat cu competențele dobândite. Certificatul își oferă o acreditare recunoscută în industrie și te distinge în cadrul comunității de ingineri.

Transformă-ți cariera acum!

Obține certificatul și accelerează-ți cariera în dezvoltarea digitală a produselor. Beneficiezi de o recunoaștere globală și deschizi uși către oportunități profesionale de excepție. Înregistrează-te acum pentru a-ți consolida cunoștințele și pentru a obține certificarea care îți va transforma viitorul profesional!

Digital Twin este Solution Partner Siemens Digital Industry software și firmă autorizată ca furnizor de formare profesională a adulților.

Experiența ta de învățare

La Digital Twin, suntem dedicați oferirii unei experiențe educaționale de înaltă calitate, adaptată în mod precis nevoilor tale individuale. Ne concentrăm asupra fiecărui participant, asigurându-ne că procesul de învățare este captivant, interactiv și eficient.

Personalizare eficientă

Fiecare cursant beneficiază de un plan de învățare personalizat, adaptat nivelului său de experiență și obiectivelor profesionale. Oferim resurse variate pentru a satisface nevoile diverse ale participanților.

Metodologii avansate

Implementăm metode de predare inovatoare și tehnologii avansate pentru a facilita o înțelegere profundă și aplicată a conceptelor. Astfel, experiența ta de învățare este nu doar informativă, ci și practică.

Feedback constant

Asigurăm un canal constant de comunicare și feedback între cursanți și instructori. Încurajăm întrebările și discuțiile interactive pentru a îmbogăți procesul de învățare și pentru a clarifica orice aspect neclar.

Resurse accesibile

Pregătim o gamă variată de resurse accesibile, inclusiv materiale didactice, exerciții practice și studii de caz, pentru a consolida înțelegerea și pentru a oferi context real proiectelor.

Comunitate angajată

Beneficiezi de integrarea într-o comunitate activă și susținătoare. Schimbul de idei, colaborarea și networking-ul cu profesioniști din domeniu adaugă valoare experienței tale de învățare.

Actualizări periodice

Suntem dedicați menținerii relevanței conținutului nostru de instruire. Actualizăm periodic materialele pentru a reflecta cele mai noi tehnologii și practici din industrie.

Experimentează o modalitate inovatoare de învățare, unde fiecare detaliu este pus în valoare pentru a asigura atingerea obiectivele tale în domeniul ingineriei. Alătură-te comunității noastre și transformă-ți experiența educațională într-o călătorie de succes și dezvoltare continuă.