Soluție completă pentru dezvoltarea produsului

Proiectare mecanică

Viteză, flexibilitate și design de ultimă generație
Tot ceea ce ai nevoie într-o soluție de proiectare, plus tot ceea ce îți dorești, inclusiv tehnologie sincronă, modelare generativă, fabricație aditivă și inginerie inversă.

Proiectare electrică

Proiectare electrică integrată
Depășește provocările legate de proiectarea electrică la începutul ciclului de proiectare. Software-ul de proiectare electrică Solid Edge a fost dezvoltat pentru a satisface cerințele companiilor în care ușurința în utilizare și valoarea sunt la fel de importante ca și funcționalitatea.

Simulare

Software de simulare scalabil care ghidează proiectarea
Prin începerea simulării încă din faza de proiectare, modificările se fac atunci când sunt cele mai ușoare, timpul de fabricație este mai scurt, iar costul de fabricație poate fi redus.

Managementul datelor despre produs

Gestionarea scalabilă a datelor
Gestionarea datelor care răspunde nevoilor tuturor producătorilor, de la întreprinderi nou înființate și firme foarte mici la producători mai mari cu operațiuni distribuite.

Fabricație

Fabricația tradițională și aditivă
Soluții pentru a sprijini o varietate de tehnici de fabricație tradiționale și noi, inclusiv prelucrarea, sudarea, prelucrarea tablei, turnarea și fabricația aditivă.

Documentație tehnică

Publicații tehnice dinamice
Creează rapid numeroase tipuri de documente tehnice, de la simple ilustrații pentru manualele utilizatorilor finali la documente tehnice interactive pentru producție și service.

Cele mai folosite module Solid Edge

Next Generation Design

Viitorul dezvoltării 3D a produselor - modelare generativă, producție aditivă și inginerie inversă, cu ajutorul tehnologiei de modelare convergentă.

Sheet Metal Design

Construiește proiecte complete din tablelor metalice cu suport pentru întregul proces de la proiectare până la fabricare.

Synchronous Technology

Combină viteza și simplitatea modelării directe cu flexibilitatea și controlul proiectării parametrice.

Assembly Modeling & Management

Performanță superioară pentru ansambluri, indiferent dacă ai de-a face cu câteva componente sau cu sute de mii de piese.

CAD Drawing & Drafting

Layoutul desenelor, detaliile vederilor, adotările și controlul cotelor care respectă automat standardele de desen mecanic.

Model-Based Definition

Obține câștiguri semnificative în ceea ce privește productivitatea fabricației; petrece mai puțin timp cu documentația tehnică utilizând procese complet digitale.

Solid Edge for Industrial Design

Proiectele care sunt atrăgătoare din punct de vedere vizual, fiind în același timp funcționale și fabricabile, oferă companiilor un avantaj competitiv. Solid Edge include capacități avansate de creare și manipulare a formelor

Modular Plant Design

De la planificarea rudimentară a instalațiilor 2D la sisteme de instalații 3D la scară completă, modulul permite utilizatorilor să redea cu ușurință intenția/logica de proiectare într-o schemă 2D, apoi să dezvolte P&ID-urile 2D într-un model 3D cuprinzător al unei instalații de proces.

Licență gratuită pentru startup-uri

Întreprinderile nou înființate, aflate la început de drum și care își desfășoară activitatea de mai puțin de trei ani, pot solicita să primească Solid Edge gratuit. Nu se percepe nicio taxă de aplicare!

Aplică acum!

Există un pachet Solid Edge 3D Design potrivit pentru tine

*

Design and Drafting

Începe rapid cu cel mai accesibil pachet CAD 3D! Solid Edge Design and Drafting - include proiectarea de bază a pieselor și a ansamblurilor, desene automate, animație și randare de bază, pregătire pentru imprimare 3D și posibilitatea de lucru în cloud.

**

Foundation

Include toate funcționalitățile din pachetul Design and Drafting, plus modelarea reperelor din tablă îndoită, cadrelor metalice și sudurilor, precum și modelarea suprafețelor complexe. În plus față de CAD, este disponibilă și funcționalitatea CAM pentru frezarea în 2,5 axe și proiectarea pieselor din plastic. De asemenea, pachetul include și translatori, configurații de produs, precum și capabilități integrate de simulare FEA de bază pentru stres, mișcare și vibrații.

***

Classic

Solid Edge Classic este tot ceea ce aveți nevoie de la un pachet CAD 3D, incluzând toate capacitățile Solid Edge Foundation, plus funcții avansate, cum ar fi proiectarea în funcție de costuri, inginerie inversă (scanare 3D), o interfață utilizator bazată pe inteligență artificială, modelare prin subdiviziune, design generativ, randare foto-realistă, vizualizare dinamică, CAD Direct, o bibliotecă de piese standard, integrare în catalogul furnizorului și elemente de referință tehnică (arcuri, angrenaje etc.).

****

Premium

Ultimul și cel mai popular pachet CAD 3D, Solid Edge Premium include tot ce este inclus în setul de caracteristici al Solid Edge Classic, la care se adaugă simularea avansată a mișcării, simularea avansată a solicitărilor, optimizarea simulării, vizualizarea norului de puncte, routing electric, colaborarea PCB și proiectarea de țevi și tuburi.

Vezi aici o comparație detaliată a pachetelor Solid Edge 3D Design

Întrebări frecvente

 • Ce este inclus în licența de evaluare Solid Edge?

  Licența de evaluare Solid Edge Free include

  • O versiune completă a pachetului Solid Edge Premium
  • Training online videos, inclusiv bune practici și tips and tricks
  • Acces la comunitatea online Solid Edge, unde poți găsi găsi idei și sfaturi de la utilizatori experți

  Pentru o licență de evauare a altor soluții din portofoliul Solid Edge, inclusiv Solid Edge Electrical Design și Solid Edge Modular Plant Design, te rugăm să specifici în formularul de contact.
 • Ce tipuri de licențe sunt disponibile pentru Solid Edge și cât costă o licență?

  Poți alege să achiziționezi Solid Edge:

  • pe termen nelimitat - licență permanentă,
  • prin abonament - licență SaaS sau
  • în regim de închiriere - licență rental.

  Aceste opțiuni de licențiere ajută companiile, contractanții, întreprinderile mici și mijlocii sau chiar producătorii de echipamente originale (OEM-uri) să utilizeze soluția în modul care se potrivește cel mai bine afacerii lor.

  Solid Edge poate fi achiziționat și susținut de noi, Digital Twin. Pentru mai multe informații despre opțiunile de licențiere, te rugăm să ne contactezi prin email la [email protected] sau telefonic la +40 726 785 368.
 • Ce calculator este recomandat pentru Solid Edge?

  Cerințe și informații privind sistemul de operare
  Solid Edge 2024 a fost certificat pentru a rula pe următoarele:

  • Windows 10 Enterprise sau Professional (numai pe 64 de biți) versiunea 20H2 sau o versiune ulterioară
  • Sau Windows 11 Enterprise sau Professional versiunea 21H2 sau o versiune ulterioară
  • Internet Explorer 11 (deși nu depinde de niciun alt browser, Solid Edge a fost certificat și pentru alte browsere, precum Google Chrome, Microsoft Edge și Mozilla Firefox)
  • Microsoft Office 2019, 2021 și Microsoft Office 365 Business

  Notă:
  • Windows Home Edition nu este suportat.
  • Recomandăm să nu rulezi Solid Edge pe sisteme de operare Server.

  Cerințe de sistem hardware
  Configurație de sistem recomandată
  • 9,0 GB de spațiu pe disc necesar pentru instalare
  • 32 GB de RAM sau mai mult
  • True Color (32 de biți) sau 16 milioane de culori (24 de biți)
  • Rezoluția ecranului: 1920 x 1080
  • RAM video: 2 GB

  Configurația minimă a sistemului
  • 9,0 GB de spațiu pe disc necesar pentru instalare
  • 16 GB RAM pentru utilizatorii comerciali și 8 GB RAM pentru utilizatorii academici
  • 65K culori
  • Rezoluția ecranului: 1920 x 1080